Diensten

Grafisch ontwerp

Een sterk merk bouw je uit met veelzeggend grafisch ontwerp. Dit zowel online als offline. Wij verzorgen het hele plaatje: van nieuw logo en huisstijl, over flyers en affiches tot advertenties en templates voor sociale media posts.

Ello Marketing - Diensten - Strategisch Online Marketing Advies

Strategisch Online Marketing Advies

Na een grondige doorlichting van jouw bedrijf en jouw huidige marketingactiviteiten, werken we aan een digitale strategie op maat van jou en jouw bedrijf. Een strategisch online marketingplan opstellen is de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid van jouw bedrijf, om zo meer potentiële klanten te bereiken.

Ello Marketing - Diensten - Website Laten Maken

Website Laten Maken

Zie je het niet zitten om zelf jouw eigen website te bouwen, dan doen wij het gewoon voor jou! We zorgen voor een gebruiksvriendelijke website, die mooi wordt weergeven op mobiele toestellen en die helemaal past bij jouw huisstijl. We zorgen voor een goede basis, waar je nadien zelf eenvoudig verder op kan bouwen.

Ello Marketing - Diensten - Website Ondersteuning

Website Ondersteuning

Je hebt reeds een eigen website, maar wil er graag meer uithalen? Beter inzicht in websitebezoekers met Google Analytics, een remarketingcampagne op Facebook, een koppeling met Google Search Console, ...? Geen kaas gegeten van alle stappen in deze technische set-ups? Laat dit gerust aan ons over!

Ello Marketing - Diensten - Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Iedereen kent het belang van je website te zien verschijnen op de eerste posities in de Google zoekresultaten. Een hogere positie levert namelijk meer website bezoekers en zo ook meer klanten op. Met een arsenaal aan technieken optimaliseren we jouw website voor interne en externe factoren met een hogere ranking in Google als resultaat.

Ello Marketing - Diensten - Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Jouw potentiële klanten kan je nóg beter bereiken via advertenties in Google. Door precieze targeting kunnen we de juiste boodschap overbrengen naar de juiste personen. Online adverteren heeft bovendien als grote voordeel dat alles gemeten kan worden. Zo zien we snel de impact van advertentiecampagnes en kunnen we bijsturen waar nodig.

Ello Marketing - Diensten - Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Als bedrijf kan je hier niet achter blijven. Het is belangrijk om aanwezig te zijn daar waar jouw (potentiële) klanten aanwezig zijn. Via advertenties kan je heel gericht jouw doelgroep bereiken, klantenbinding en websiteverkeer verhogen. Ook hier helpen wij graag.

Ello Marketing - Diensten - E-mailmarketing

E-mail Marketing

E-mailmarketing dood? Nee hoor! Dankzij personalisatie is het nog steeds een waardevol online marketing instrument. Op regelmatige basis contact houden met reeds bestaande en potentiële klanten, verbindt hen aan jouw merk, producten of diensten. Wij ondersteunen jou graag bij databasebeheer, ontwerpen en versturen van e-mails.

Klaar om écht
verandering
aan te brengen?

Laten we samen even brainstormen om te kijken hoe ik jou kan ondersteunen met jouw online marketingverhaal!